Poliţia a fost notificată în legătură că acest caz bizar de dispariţie în cursul zilei de duminică. Tatăl, în vârstă de 46 ar fi ameninţat că îi va lua viaţa copilului şi apoi se va sinucide.

„În data de 7 mai, poliţiştii au fost sesizaţi de o tânăra de 20 de ani din Tarpiu despre faptul că tată sau, în vârstă de 46 de ani, a plecat de la domiciliu împreună cu fratele ei, un minor în vârstă de 9 ani. Cei doi au fost daţi în urmărire naţională, poliţiştii efectuând căutări şi verificări în acest caz" a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, agent principal Crina Sârb.

Se spune că bărbatul ar fi făcut o criză de gelozie după ce soţia acestuia a plecat în Spania pentru a lucra în domeniul agricol. Cei doi soţi au cinci copii împreună.

Sursele spun că imediat cum femeia a plecat din ţară, bărbatul ar fi intrat în depresie din cauza geloziei şi ar fi început să bea. În cele din urmă, femeia s-a întors acasă şi aşteaptă acum veşti din partea celor doi dispăruţi.

„M-au sunat copiii şi mi-au spus că s-a apucat de băut şi că a început să vândă totul din casă pentru un pahar de băutură. Am vrut să vin mai repede acasă dar m-am temut că o să am foarte mult de plătit. Sunt o femeie muncitoare şi am plecat cu un contract în agricultură în Spania. Sâmbătă m-a sunat fata cea mare şi mi-a spus că s-a trezit dimineaţă, a făcut un bagaj în care a pus mai multe funii şi le-a spus fetelor că îl ia pe băiatul de 9 ani şi îl duce şi îl spânzură după care o să se omoare şi el. De atunci nu mai sunt de găsit. L-am sunat într-una dar nu răspunde nici el şi nici copilul. Luni dimineaţă am venit acasă din Spania şi de atunci îi caut în continuare. Sunt disperată”, povesteşte mama băiatului.

Deocamdată poliţiştii nu folosesc pentru căutarea bărbatului şi a copilului câini de urmă şi nici nu au cerut ajutorul altor instituţii abilitate care să îi ajute la căutarea celor doi, considerându-se e că dispariţia este una voluntară, scrie mediafax.ro.

 

Te-ar putea interesa și: