Evenimentul Zilei > Politica > Poliția a păzit un clan țigănesc care a blocat străzi în centrul Timișoarei I GALERIE FOTO
Poliția a păzit un clan țigănesc care a blocat străzi în centrul Timișoarei I GALERIE FOTO

Poliția a păzit un clan țigănesc care a blocat străzi în centrul Timișoarei I GALERIE FOTO

Motoarele mai multor Ferrari negre, argintii și roșii s-au ambalat, ieri seara, lângă Bentley-uri și decapotabile de lux. A fost nevoie de ochiul vigilent al polițiștilor pentru ca totul să decurgă fără scandal și complicații. În centrul Timișoarei a avit loc nunta unor rromi bogați, apropiați ai lui Ionelaș Cârpaci, cel mai bogat rrom din Timișoara.

Strada Mihai Eminescu din centrul Timișoarei a fost, duminică după amiază, obiectiv de maxima importanță pentru forțele de ordine. A fost nuntă țigănească la vila cu numărul 12. În zonă au ajuns mai multe mașini Porsche, Ferrari, Mercedes, Audi, BMW au umplut strada.  Și un Bentley decapotabil, cu numere de Munchen, drept mașină pentru miri.

Muzica a urlat așa de tare de s-a auzit în tot centrul orașului, în timp ce polițiștii au ajuns în zonă pentru că aveau informații despre un clan rival, cum că ar vrea să le strice acestora distracția.
Jandarmi și polițiști în civil au împânzit zona discret, alături de o patrulă și oameni de la “Crimă Organizată”, mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale pe o stradă paralelă, plus echipaje de la Rutieră în patrulare continuă. Inclusiv rromii și-au angajat agenți de pază de la o cunoscută firmă. Motivul e incredibil. Familiile nuntașilor se teamau  că rromii rivali, de pe strada Romulus, ar putea veni  să îi facă de rușine în public, aruncându-le în față o pereche de chiloți folosiți.
În rest, nunta a fost ”ca la carte”. Printre invitați, celebrul Ionelaș Cârpci, supranumit ”Regele Banatului”, cel mai bogat rrom imobiliare și capul mafiei imobiliare locale, a etalat o pălărie alba de cowboy. Baștanii au coborât la adresă din mașini de sute de mii de euro, cu care au venit mai ales din Germania. Au angajat majordom ca să le deschidă ușile. În plus, au etalat ținute de la casele de modă din Occident și l-au adus pe Guță să cânte la nuntă, dupărați că Florin Salam și-a pierdut vocea.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: