Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția a descoperit o cantitate imensă de cocaină la bordul unui avion privat. Unde trebuia să ajungă marfa. VIDEO
Poliția a descoperit o cantitate imensă de cocaină la bordul unui avion privat. Unde trebuia să ajungă marfa. VIDEO

Poliția a descoperit o cantitate imensă de cocaină la bordul unui avion privat. Unde trebuia să ajungă marfa. VIDEO

Polițiștii din Brazilia au primit un pont și au descins la bordului unui avion privat care transporta o cantitate imensă de cocaină, ce trebuia să ajungă în Belgia.

Poliția braziliană a confiscat 1,3 tone de cocaină la bordul unui avion privat aparținând companiei turcești ACM Air pe Aeroportul Internațional Pinto Martins – Fortaleza, în urma unui pont primit de oamenii legii. Pasagerul spaniol și echipajul turc din avion au fost reținuți pentru a fi interogați.

24 de valize cu cocaină au fost confiscate de polițiștii din Brazilia. Oamenii legii au primit un pont care îi anunța despre acest transport impresionant de droguri de mare risc

Autoritățile au confiscat 24 de valize aflate la bord. Fiecare valiză conținea 50 de pachete de cocaină, iar în total erau 1.200 de pachete de cocaină. De asemenea, au fost reținute telefoane mobile și documente găsite în avion. Investigațiile continuă cu analiza materialului confiscat, potrivit poliției federale din Brazilia.

Un cetățean spaniol, Gonzalez Valdes, se ocupa de „marfa” care ar fi trebuit să ajungă în capitala Belgiei, Bruxelles

Aeronava, care este una de tip Gulfstream 4, înregistrată TC-GVA, care avea ca destinație orașul Bruxelles, capitala Belgiei, transporta un pasager spaniol pe nume Gonzalez Valdes. Potrivit presei locale braziliene, aproximativ 24 de valize aflate în portbagajul avionului au fost aliniate una câte una pe platformă după operațiunea demarată de oamenii legii din „Țara Cafelei”.

O înregistrare video a poliției braziliene, care a fost făcută publică, a înregistrat operațiunea secundă cu secundă. În filmare se poate observa că una dintre valize a fost deschisă în fața pasagerului spaniol Gonzalez Valdes, care se găsea în cabina avionului atunci când au descins forțele de ordine. Se pare că aeronava aparținea companiei „ACM Air” din cadrul (Affan) ACM Holding, deținută de Șeyhmuz Özkan.

Oficialii de la AMC Air neagă orice legătură cu persoana care transporta o cantitate imensă de cocaină

Cu toate acestea, ACM Air a emis o declarație de presă, în cadrul căreia precizează că nu are nicio legătură cu pasagerul spaniol care călătorea cu aeronava TC-GVA, conform siteului insiderpaper.com.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: