Evenimentul Zilei > Social > Poate fi tratat cancerul de colon sau cel mamar? Doi medici turci vin la București pentru a discuta cu pacienții români
Poate fi tratat cancerul de colon sau cel mamar? Doi medici turci vin la București pentru a discuta cu pacienții români

Poate fi tratat cancerul de colon sau cel mamar? Doi medici turci vin la București pentru a discuta cu pacienții români

Mii de români descoperă anual că suferă de o formă de cancer, iar chiar dacă tehnologia și medicina au evoluat enorm, din multe ori lipsa de informare duce la întârzierea diagnosticării. Pe 18 august, la invitația Evei Pavel, consilier medical internațional, vin la București doi medici turci : Prof. Dr. Hakan Teoman și Prof Dr. Cigem Usul, ca să întâlnească pacienți români care suferă de diferite forme de cancer și să discute cu aceștia despre cele mai noi tehnologii și sceme de tratament din această arie.

Eva Pavel, consiler medical internațional, l-a invitat în România pe Prof. Dr. Hakan Teoman, unul dintre cei mai apreciați chirurgi generaliști din Turcia, pentru a oferi opinie gratuită celor care suferă de cancer de colon, cancer de pancreas, afecțiuni gastro-intenstinale sau hemoroizi. Care sunt cele mai noi intervenții chirurgicale de care pot beneficia, dar și dacă sunt eligibili pentru a efectua HIPEC, chimioterapia fierbinte administrată local, pacienții vor afla chiar de la profesorul turc Dr. Cigdem Usul este medic oncolog în cadrul unuia dintre cele mai renumite spitale din Istanbul și va sta de vorbă, la București, cu pacienți, despre cancerul mamar, cancerul pulmonar și cancerul ovarian.

„Venirea acestor medici în România este un sprijin enorm pentru bolnavii din țara noastră. O opinie avizată, dar și un feedback medical bazat pe cele mai noi tehnici de tratament sunt primordiale pentru pacienții oncologici”, a spus Eva Pavel. Întâlnirea va avea loc miercuri, 18 august, la Hotelul Intercontinental, sala Hora, iar discuția se va realiza pe baza dosarului medical, fără consultație.