Evenimentul Zilei > Vremea > Ploile torențiale fac ravagii la Londra. Celebrul Tower Bridge a ajuns sub ape
Ploile torențiale fac ravagii la Londra. Celebrul Tower Bridge a ajuns sub ape

Ploile torențiale fac ravagii la Londra. Celebrul Tower Bridge a ajuns sub ape

Ploile torențiale au provocat haos în Londra, capitala Marii Britanii, șosele importante, stații de mettrou, dar și celebrul Tower Birdge fiind afectat de inundațiile masive.

Oficiul de meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de ploi torențiale care acoperă o mare parte a Angliei. Meteorologii atrag atenția că toate aceste căderi masive de apă vor avea un impact devastator asupra rețelelor rutiere și de transport. Din acest motiv, specialiștii îi îndeamnă pe șoferi să fie atenți și să dea dovadă de prudență în mers, după cum relatează Daily Mail online.

Londra este lovită de ploile abundente, iar inundațiile au afectat principalele șosele și rețele de transport din tot orașul. Avertizarea meteorologilor vizează o suprafață de sute de kilometri, meteorologii atrăgând atenția că locuințele și sediile firmelor din zonă ar putea avea de suferit din cauza inundațiilor.

De altfel, inundațiile afectează mai multe zone din Londra, iar imaginile filmate arată că podul Tower Bridge este acoperit de apa de ploaie, provocând probleme autobuzelor și mașinilor care îl traversează.

Circulația pe străzile londoneze afectată de inundații

Pe North Circular, automobiliștii au fost avertizați de întârzieri, deoarece vremea dificilă provoacă perturbări în circulație. Imagini filmate marți dimineață arată, de asemenea, Euston Road din nordul Londrei scufundat în apă de ploaie. Aceasta în vreme ce bicicliștii și automobiliștii fac cu greu față condițiilor de trafic.

De asemenea, metroul nu oprește în anumite stații din cauza inundațiilor care au afectat zona. Din cauza ploilor foarte abundente, serviciile de transport cu autobuzul și cu trenul vor fi probabil afectate, astfel că se vor produce întârzieri sau chiar anulări pe unele trasee.

Șoferii sunt avertizați să circule cu grijă

Șoferii au fost avertizați, de asemenea, că ploile torențiale care provoacă inundații ar putea afecta în mod negative durata calătoriilor. Aceștia au fost sfătuiți să se intereseze din vreme de condițiile de trafic și de posibilitatea ca anumite drumuri să fie închise.

Un purtător de cuvânt al serviciului meteorologic a declarat că ploile vor afecta pe mulți dintre cetățenii care trebuie să se deplaseze.

„În timp ce pentru mulți va fi o zi ploioasă de marți, există posibilitatea ca alții să aibă de suferit din cauza perturbărilor în trafic produse de ploile torențiale”, a declarat purtătorul de cuvânt.

 

Sursa foto: Daily Mail online

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: