„Îmi depun candidatura internă pentru desemnarea prezidențiabilului PSD! Trebuie să organizăm alegeri interne, așa cum se face în toate partidele democratice. Când insistam, domnilor Dragnea și Tăriceanu, spunând că e absolut necesar un referendum de suspendare a lui Iohannis, dădeați replici savante promovând acea prostie monumentală: Dacă facem referendum, îl victimizăm și îl creștem …

Ei, uite că a făcut el referendum! Deși îl detest, a avut (sau au avut cei din jurul lui) curajul de a risca. Putea să piardă, dar a câștigat. Dumneavoastră, domnilor Dragnea și Tăriceanu, ați pierdut lipsiți fiind total de curajul de a risca! …Iar să pierzi pentru că nu ai încercat nimic e de o mie de ori mai rău decât să pierzi pentru că ai încercat ceva imposibil!

PSD va înțelege măcar acum ce spun de doi ani și jumătate sau se va îndrepta către inevitabil…", a scris Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook”, a scris Liviu Pleșoianu.

De asemenea, imediat după aflarea primelor rezultate la europarlamentare, Pleșoianu a postat un videcolip pe Facebook în care spune că „bărbații de stat nu se refugiază la raionul de scutece!”

„Lasă-i să lupte alături de tine pe cei care te-au ales să lupți pentru ei! Sau refugiază-te la raionul de scutece… Dar, dacă faci asta, atunci trebuie să ai măcar bunul simț de a nu te mai PLÂNGE că ești abuzat, pentru că e dizgraţios! bărbații de stat nu se refugiază la raionul de scutece!

Am tot repetat, public și în partid – când un procent atât de mare de oameni te votează pentru a lupta cu Noua Securitate (așa cum s-a întâmplat în 2016), trebuie să o faci ferm și rapid. În plus, trebuie să știi să te întorci mereu la cei care te-au creditat cu votul lor. Procentele PSD și ALDE de acum se explică în primul rând prin refugierea mega-bărbaților de stat la raionul de scutece! Poate vor înțelege măcar acum ceva din asta. Sau poate nu…”, a mai conmpletat Liviu Pleşoianu.

 

Te-ar putea interesa și: