Evenimentul Zilei > Monden > Plecare importantă de la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare a demisionat și este așteptată la o altă televiziune
Plecare importantă de la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare a demisionat și este așteptată la o altă televiziune

Plecare importantă de la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare a demisionat și este așteptată la o altă televiziune

Roxana Ghiorghian, prezentatoare la Stirile din Sport, a plecat de la Antena 1 și ar putea să se alăture uneia dintre televiziunile grupului Clever.

Plecare importantă din cadrul departamentului de Știri din Sport de la Antena 1. Prezentatoarea Roxana Ghiorghian a demisionat și ar putea să revină pe micile ecrane la Prima TV, LookSport și Telekom, în cadrul grupului Clever, după cum anunță paginademedia.ro.

Roxana Ghiorghian a plecat de la Antena 1 și ar putea să apară la grupurile din cadrul grupului Clever

Roxana Ghiorghian a lucrat în cadrul Antena 1 din luna februarie a anului 2020, din perioada în care la această televiziune a refost înființat departamentul Sport. Jurnalista a mai lucrat la Pro TV (2017-2018), apoi la Ştiripesurse.ro, din anul 2018, până când a trecut la postul Intact, conform sursei citate.

Jurnalistul Dan Pavel a plecat de la Aleph News și a semnat cu Antena 1

Jurnalul sportiv de la Antena 1, edițiile de dimineață, este prezentat de Dan Pavel. Cel care a demisionat de la Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu. Dan Pavel a mai lucrat pe sport.ro și PRO X.

Altfel, începând din luna octombrie, sâmbăta și duminica, începând de la șase dimineața, Observatorul de pe Antena 1, este prezentat de Mihaela Călin și Mihai Jurca, care până recent prezenta meteo.

„Promisiunea mea și a echipei pentru toți cei care ne privesc sau vor alege să ne privească de acum încolo este că vor găsi la Observator, în fiecare dimineață, același profesionalism și energia de care au nevoie pentru a-și începe ziua așa cum trebuie!”, spunea Mihaela Călin.

Mihai Jurcă afirma că așteaptă să prezinte edițiile Observatorului, unde va asigura buna dispoziție, specifică zilelor de sâmbătă și duminică.

„Sunt încântat de acest nou proiect! Diminețile de weekend trebuie să fie amestecul perfect de informații și bună dispoziție și asta ne vom strădui să facem împreună.”, spunea Mihai Jurca. De luni până vineri, Iuliana Pepene și Bogdan Alecsandru sunt primii care aduc știrile în casele românilor, la Observatorul de la ora 6.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.