Evenimentul Zilei > Actualitate > Plătești 40.000 de euro și poți să-i calci în picioare pe Elena și Nicolae Ceaușescu!
Plătești 40.000 de euro și poți să-i calci în picioare pe Elena și Nicolae Ceaușescu!

Plătești 40.000 de euro și poți să-i calci în picioare pe Elena și Nicolae Ceaușescu!

Un covor brodat cu chipul ”conducătorului iubit” a fost scos recent la vânzare. Proprietarul îi face reclamă și spune că a fost cusut manual și că munca la el a durat peste doi ani.

Un covor pe care apare chipul cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu este pus în vânzare, pe OLX, la prețul de 40.000 de euro.

Carpeta este unicat, susține cel care a postat anunțul. Potrivit proprietarului, covorul a fost realizat din lână, fiind confecționat manual, după o muncă de doi ani, potrivit Ziare.com.

„Unicat! Vând covorul manual din lână în centrul căruia este țesută efigia cu portretul lui Nicolae și Elena Ceaușescu, pe fond bleu, încadrați de un chenar în formă ovală, cu modele artizanale, cu dimensiunile: 2,95m/2,60 m. La confecționarea covorului, care s-a făcut manual de către un colectiv al U.C.E.C.O.M. Mislea Baicoi, la cererea unui demnitar care l-a oferit familiei Ceausescu, s-a lucrat doi ani. Dețin acte de proveniență și autenticitate!”, spune vânzătorul, în anunțul de pe OLX.

Proprietarul covorului deține și un certificat de autenticitate.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.