Evenimentul Zilei > International > PLANURILE lui TRUMP pentru Coreea de Nord. Președintele SUA vrea mai multe OPȚIUNI MILITARE
PLANURILE lui TRUMP pentru Coreea de Nord. Președintele SUA vrea mai multe OPȚIUNI MILITARE

PLANURILE lui TRUMP pentru Coreea de Nord. Președintele SUA vrea mai multe OPȚIUNI MILITARE

Președintele Donald Trump a declarat vineri că va aștepta până când Jocurile Olimpice de Iarnă vor fi finalizate pentru a face o evaluare asupra Coreei de Nord.

Exasperat, președintele SUA, Donald Trump, a spus că "nu mai avem altă alternativă" și că speră ca Jocurile Pyeongchang din această lună să paveze o nouă cale spre pace pe Peninsula Coreeană.

"Am rămas fără drum. Cunoașteți expresia, drumul s-a încheiat cu adevărat ", a spus Trump în timpul unei întâlniri din Biroul Oval. ”Dar între timp vom trece prin Jocurile Olimpice”, a mai adăugat acesta.

Îngrijorarea Casei Albe și a Pentagonului cu privire la existența unei liste de opțiuni militare mai scurtă decât cea dorită pentru a se confrunta cu dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a fost dezvăluită în seara precedentă într-un raport al New York Times, scrie DailyMail.

Pentru ca amenințările președintelui față de Kim să fie credibile, totuși, trebuie să existe opțiuni, a comunicat conducerii militare, consilierul pentru securitatea națională a Casei Albe, H.R. McMaster.

Pentagonul este preocupat de faptul că Trump se mișcă prea repede în direcția acțiunilor militare.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: