Evenimentul Zilei > Actualitate > Care sunt plantele considerate „VAMPIRI ENERGETICI” pe care le ţinem în casă
Care sunt plantele considerate „VAMPIRI ENERGETICI” pe care le ţinem în casă

Care sunt plantele considerate „VAMPIRI ENERGETICI” pe care le ţinem în casă

Mihail Platonov, autorul cărții „Vampirii și donatorii casei. Secretele protecției energetice” ne avertizează că ţinem în casă plante care se hrănesc cu energia noastră şi sunt numite „vampiri energetici”. Persoanele care au aceste plante în apartament sunt sleite de puteri fără să ştie cine le consumă energia zi de zi.

Plantele vinovate şi de care trebuie să ne ferim sunt:

Orhideea: este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţă slabă. Pentru aceştia, orhideea functionează ca o pompă, absorbindu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dis-de-dimineață și în timpul nopții.

Feriga: este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvoltă normal, are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteți așeza pe televizor, absorbindu-i toată energia negativă.

Chiparosul: deși este un puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în locuințele noastre (în antichitate era numit arborele morții).

Florile uscate sunt și ele vampiri, dar într-o măsură mai redusă decât cele veștejite. În general, materia moartă atrage întotdeauna forțele necurate.

Tuia: la fel ca şi chiparosul este plantă vampir. Plasată în camera unde petreceţi mai mult timp, vă poate pune viaţa în pericol.

Plantele care dau energie:

Muşcata cu flori roşii sau albe, cu frunzele uşor încreţite, ficusul, cactusul – poate fi amplasat în faţa monitorului computerului, va prelua o parte din energia negativă. Mai sunt violetele, azaleea, rozmarinul, bonsaii.

Există şi plante vampir-donator:

Begonia, trandafirii sau florile naturale tăiate: sunt donatori până când încep să moară. Din acest moment devin vampiri şi cu o forţă diabolică încep să absoarbă energia casei, de aceea nu păstraţi niciodată prea mult florile în vază, ne sfătuişte autorul cărţii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: