PLĂCERI CARNALE CU ROBOŢI, propunerea unei cafenele. S-a stabilit deja LISTA CU PERVERSIUNI, dar şi preţurile. DETALII INCREDIBILE despre ideea de afaceri din Europa

PLĂCERI CARNALE CU ROBOŢI, propunerea unei cafenele. S-a stabilit deja LISTA CU PERVERSIUNI, dar şi preţurile. DETALII INCREDIBILE despre ideea de afaceri din Europa

Plăceri carnale cu roboţi, propunerea unei cafenele.

Un afacerist englez s-a gândit la o idee inedită prin care vrea să dribleze legile ţării în materie de prostituţie.

Pentru că nu poate angaja ”profesioniste”, Bradley Charvet s-a gândit să deschidă o cafenea în care roboţii să facă sex oral în locul femeilor reale. În ofertă intră şi o cafea. Cine vrea şi plăcintă, plăteşte în plus. Astfel, 15 minute de plăcere orală ar costa 60 de lire sterline sau 78 de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform rt.com, ideea a fost împrumutată din Thailanda, unde “Dr. BJ’s Salon” este celebru în Bangkok. În continuare, Charvet intenţionează să deschidă prima cafenea cu roboţi perverşi la Geneva, spre sfârşitul acestui an.

Ulterior, afaceristul vrea să îşi extindă afacerea în Anglia, la Londra şi Manchester, dar şansele de reuşită sunt minime având în vedere legislaţia drastică împotriva prostituţiei.

“Roboţii sexuali vor fi mereu plăcuţi şi pot deveni şi mai buni din punct de vedere tehnic, pentru că pot fi programaţi în funcţie de nevoile oamenilor. Ei vor îmbunătăţi serviciile sexuale. Este absolut normal să foloseşti roboţi sexuali şi alte jucării sexuale pentru a obţine plăcere”, a declarat afaceristul pentru The Daily Star Online.

Charvet mai crede că afacerea sa poate rivaliza cu puburile din Anglia, considerate locurile preferate ale tinerilor care vor distracţie: “Ce ar fi mai frumos decât să te întâlneşti cu prietenii la o cafea şi pe urmă să aibă grijă de tine un robot? Nimic nu este mai frumos decât să începi ziua cu o acţiune sexuală. Uniformele roboţilor sexuali vor fi de asistente, poliţiste, studente şi secretare.”