Evenimentul Zilei > Actualitate > PLĂCERILE BOLNAVE ale fraților PROXENEȚI din VASLUI. Cum le RĂNEAU pe PROSTITUATE
PLĂCERILE BOLNAVE ale fraților PROXENEȚI din VASLUI. Cum le RĂNEAU pe PROSTITUATE

PLĂCERILE BOLNAVE ale fraților PROXENEȚI din VASLUI. Cum le RĂNEAU pe PROSTITUATE

Cei doi frați proxeneți din Vaslui au dat dovadă de o cruzime foarte rară. Aceștia au apelat la modificări corporale pentru a răni mai mult femeile pe care le violau.

Cristian şi Sebastian Săndulache, sunt doi fraţi proxeneţi din Vaslui care şi-au pus bile în penisuri pentru a provoca dureri prostituatelor violate în Spania, au fost trimişi în judecată pentru trafic de fiinţe umane, proxenetism şi spălare de bani şi riscă ani buni de închisoare, scrie Cancan.

Fiecare dintre fraţi şi-a introdus bile metalice în penis pentru a provoca dureri mai mari femeilor pe care le violau, au precizat procurorii în instanţă, potrivit mirror.co.uk.

Cristian şi Sebastian Sandulache au fost acuzaţi că ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze într-un bordel din localitatea Oviedo din Spania. De pe urma fetelor care practicau cea mai veche meserie din lume, indivizii obţineau în fiecare noapte peste şi 10.000 euro.

Ca să primească un preţ cât mai bun, tinerele erau obligate să întreţină relaţii intime neprotejate. Întreruperile de sarcină erau extrem de frecvente, iar bătăile la ordinea zilei. Erau snopite în bătaie dacă fraţii români considerau că nu au câştigat suficient. Iar dacă erau bănuite că ascund bani, pedeapsa era cruntă. 

"Într-o seară, am strâns numai 700 de euro. Mi-au zis că ăia nu erau bani şi au adus apă, ca să îi pot înghiţi mai bine.", a declarat una dintre victime în faţa procurorilor, în timp ce o alta le-a spus procurorilor. "Mă băteau şi mă ameninţau că o vor viola pe sora mea în vârstă de 10 ani, dacă nu îi ascult.", a detaliat victima.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: