Evenimentul Zilei > Actualitate > Pițipoancele de altădată foloseau ACELEAȘI TEHNICI DE SEDUCȚIE ca suratele lor din prezent. IMAGINI din 1920
Pițipoancele de altădată foloseau ACELEAȘI TEHNICI DE SEDUCȚIE ca suratele lor din prezent. IMAGINI din 1920

Pițipoancele de altădată foloseau ACELEAȘI TEHNICI DE SEDUCȚIE ca suratele lor din prezent. IMAGINI din 1920

Descoperire recentă. Se pare că pițipoancele din anii 1900 foloseau aceleași tehnici de seducție pentru a-i cuceri pe bărbați. Imaginile vorbesc de la sine.

Se pare că după o recentă descoperire s-a demonstrat că pițipoancele din vremurile noastre nu au evoluat foarte mult față de cele din anii 1900, tehnicile de seducție folosite de acestea rămânând neschimbate pe parcursul „istoriei” lor.

Acum mai bine de 100 de ani, femeile care voiau să cucerească bărbații se foloseau tot de trupurile lor, în diferite ipostaze provocatoare. Din imagini reiese că deși moda era diferită, ideea lor de bază era aceeași: pentru a capta atenția bărbaților din jurul lor, trebuiau să fie cât mai dezbrăcate.

Imaginile vorbesc de la sine, demonstrând că istoria se repetă și după 100 de ani, doar că într-un mod mai „agresiv”, lumea devenind din ce în ce mai libertină în ceea ce privește îmbrăcămintea provocatoare.

Sursă foto: Klyker.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.