Evenimentul Zilei > EVZ Play > Piticii de grădină de la USR. Încercaţi să nu râdeţi! EVZ Play
VIDEO

Piticii de grădină de la USR. Încercaţi să nu râdeţi! EVZ Play

Au promis revoluţie în guvernare şi s-au lăudat că vor aduce doar profesionişti în posturile de primari, miniştri sau funcţionari.

În realitate, Ghinea, Barna, Cioloş, Clotilde, Fritz, Bulai, Nicuşor, Pâslaru şi mulţi, mulţi alţi userişti sunt buni doar la dat din gură şi la postări pe Facebook. Oraşele şi sectoarele cu primari de la USR arată jalnic, ministerele conduse de userişti sunt campioane la PR şi campanii de imagine online, dar făra prea multe rezultate concrete, iar parlamentarii şi europarlamentarii progresişti se aruncă în dezbateri bizare şi susţin iniţiative legislative cel puţin ciudate, cum ar fi cele legate de identitatea de gen sau educaţia sexuală în şcoli încă din clasele primare.

Octavian Hoandră i-a numit pe userişti şi pe susţinătorii lor „pitici de grădină” şi va explica azi în arena EVZ-Play care este sensul acestei porecle inedite. Robert Turcescu şi Marius Ghilezan vin şi ei cu o analiză ironică, dar necesară asupra fenomenului numit propaganda USR. Se întâmpla live, de la 12.00, pe pagina de Facebook evz.ro şi pe canall de YouTube Evz-Capital. Dacă vrei să fii şi tu comentator, sună la 0729.729.578 şi intri direct în arena Evz-Play, să te audă o ţară întreagă!

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: