Evenimentul Zilei > Actualitate > PISCINA DIAVOLULUI, unul dintre cele mai periculoase LOCURI de pe Terra! Un SINGUR pas și ești MORT – Foto Galerie ÎNFRICOȘĂTOARE
PISCINA DIAVOLULUI, unul dintre cele mai periculoase LOCURI de pe Terra! Un SINGUR pas și ești MORT – Foto Galerie ÎNFRICOȘĂTOARE

PISCINA DIAVOLULUI, unul dintre cele mai periculoase LOCURI de pe Terra! Un SINGUR pas și ești MORT – Foto Galerie ÎNFRICOȘĂTOARE

Unii preferă vacanţele petrecute pe plajă, dar alţii cred că excursiile pe care le fac sunt plictisitoare dacă nu au parte de puțină adrenalină.

În fiecare an, din luna august şi până la început de ianuarie, natura le oferă turiştilor cu spirit de aventură ocazia să se scalde într-un loc spectaculos, dar periculos, care şi-a căpătat numele de Piscina Diavolui.

Piscina Diavolui, numele dat de localnici, apare ca un ochi de apă care se menține cinci luni pe an pe buza cascadei Victoria, situată pe fluviul Zambezi, la graniţa dintre statele africane Zambia şi Zimbabwe. Cascada Victoria măsoară 108 metri înălţime, fiind una dintre cele mai spectaculoase din lume.

Atunci când debitul râului Zambezi scade, natura crează în modul ei caracteristic, din apele repezi o piscină naturală, care se întinde chiar pe marginea cascadei. În timp ce apele continuă să se prăvălească, cu aproape 800 de milioane de litri pe minut, o barieră de stânci îi protejează pe turiştii aflaţi în căutare de senzaţii tari să fie luaţi pe sus şi azvârliţi în prăpastie, scrie Omofon.com.

Turiștii au voie să se scalde în apele pericoloase ale Cascadei Victoria doar în preajma unui ghid autorizat pentru a evita orice accident care ar putea fi fatal. 

Sursa foto Facebook 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: