Evenimentul Zilei > Social > Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a murit, în urma accidentului de la Iași: „S-a făcut tot ce e omenește posibil”. FOTO
Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a murit, în urma accidentului de la Iași: „S-a făcut tot ce e omenește posibil”. FOTO

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a murit, în urma accidentului de la Iași: „S-a făcut tot ce e omenește posibil”. FOTO

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a decedat, sâmbătă, în urma accidentului grav în care a fost implicat, în timpul unei probe din cadrul Raliului Iașiului. Deși personalul medical a făcut „tot ce este omenește posibil” pentru a-l salva pe pilot, intervențiile de resuscitare au fost în zadar.

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a decedat

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a murit. După ce a fost internat în comă la unitatea medicală Sfântul Spiridon din Iaşi, în urma unui grav accident. Cadrele medicale  au depus eforturi pentru a-l păstra în viață, însă fără succes.

,,În sala de operație s-a resuscitat, două ore în total în UPU și în sală , s-a intervenit chirurgical și s-a făcut tot ce e medical și omenește posibil”, a declarat Prof. dr. Diana Cimpoesu, potrivit bzi.ro.

Accident grav la probele Raliului din Iași

Pilotul Adrian Răspopa a fost rănit în timpul celei de-a doua probe a Raliului de la Iași, după ce mașina pe care o conducea și în care se mai afla și copilotul Cosmin Diacu a fost lovită, pe traseu, în cap de pod în zona Hadâmbu.

Adrian Răspopa a rămas încarcerat în mașină și a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat la UPU din cadrul unității sanitare Sfântul Spiridon din Iași, după ce un elicopter SMURD l-a preluat de la locul accidentului. Bărbatul a suferit politraumatisme severe, hemoragie severă și se afla în stare critică. Prognosticul medicilor a fost foarte rezervat, potrivit sursei citate.

Copilotul Cosmin Diacu se află în afara oricărui pericol, însă medicii au hotărât să îl supună unor investigaţii suplimentare. În urma evenimentului nefericit, proba a doua a Raliului Iaşiului a fost suspendată.

O altă probă a fost programată pentru sâmbătă seară. Aceasta va fi susținută în centrul municipiului Iași.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: