Evenimentul Zilei > Actualitate > Pieton spulberat de un polițist în Constanța. Traversa printr-un loc nepermis
Pieton spulberat de un polițist în Constanța. Traversa printr-un loc nepermis

Pieton spulberat de un polițist în Constanța. Traversa printr-un loc nepermis

Un poliţist din judeţul Constanţa a provocat un accident înfiorător pe DN39, la intrarea în Eforie Nord. Bărbatul a spulberat un pieton care a traversat printr-un loc nepermis.

Accident mortal, provocat de poliţist în Constanţa. Incidentul şocant a avut loc duminică seara, în jurul orei 22:00, la intrare în localitatea Eforie Nord.

Un pieton care a traversat printr-un loc permis a fost grav rănit de o maşină condusă de un poliţist aflat în afara programului de lucru. În urma impactului, omul a fost aruncat la câţiva metri distanţă.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă. Medicii au recurs la manevre de resuscitare, însă bărbatul de aproape 50 de ani nu a mai putut fi salvat.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Poliţistul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A susţinut că nu a văzut pietonul din cauza zonei slab luminată. El s-a ales acum cu un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Accident înfiorător și la Arad

Un microbuz înmatriculat in Ucraina a intrat într-un tir.

Şaisprezece ocupanţi ai microbuzului implicat într-un accident rutier pe A1, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, au fost răniţi, iar o persoană a decedat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Victimele au fost preluate şi transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

În microbuz se aflau 17 pasageri ucraineni, iar ISU a constatat că 14 dintre aceştia au suferit răni. Una dintre persoanele aflate în microbuz a decedat.

Mai multe unităţi SMURD şi ambulanţe s-au deplasat pentru a prelua răniţii.