Evenimentul Zilei > Monden > Șoc total la PRO TV! Unul dintre greii televiziunii și-a dat demisia. Pleacă la concurență
Șoc total la PRO TV! Unul dintre greii televiziunii și-a dat demisia. Pleacă la concurență

Șoc total la PRO TV! Unul dintre greii televiziunii și-a dat demisia. Pleacă la concurență

Unul din cei mai experimentaţi producători de televiziune din Pro TV a părăsit postul și s-a transferat la rivalii de la Antena 1.

Andreea Godeanu, producător care a acumulat peste 20 de ani de experienţă în televiziune, va lucra la Antena 1. Aceasta a plecat de la Pro Tv, conform informațiilor furnizate de Pagina de Media, și va face parte din echipa Monei Segall.

Andreea Godeanu a confirmat plecarea din Pro TV, însă nu a dat alte detalii legate de motivele despărțirii.

Potrivit informaţiilor furnizate de sursa citată, Andreea Godeanu se va ocupa, la noul post de televiziune, de emisiunea Preţul cel bun. Acesta este un show realizat după o licență Preţul corect.

La Pro TV, Andreea Godeanu s-a ocupat vreme de trei sezoane, 6, 7 şi 8, de emisiunea Românii au talent, pe care a produs-o. În ultimii doi ani, ea a mai coordonat producţiile „Vorbeşte lumea”, „La Măruţă”, „Lecţii de viaţă” şi „Ce spun românii”.

Unul dintre cei mai experimentați producători de televiziune

Andreea Godeanu este unul dintre cei mai experimentaţi producători de televiziune de pe piaţa media autohtonă. O foarte lungă perioadă de timp, aproape zece ani, a fost producătorul emisiunii lui Teo Trandafir. Ea a însoțit-o pe vedeta la Pro TV, la Romantica şi la Kanal D.

Din anul 2015, de când a revenit la Pro TV, Andreea Godeanu s-a ocupat, printre altele, în calitate de producător, de emisiunile „Ce spun românii”, moderată de Cabral, „Fort Boyard”, „Jocuri de celebritate” şi „Pe Bune”.

La începutul anilor 2000, Andreea Godeanu a mai fost producător și pentru matinalului realizat la Antena 1 de Teo Trandafir şi Mircea Badea.

Alte plecări de la Pro TV

Potrivit informaţiilor de pe piața media, de la postul de televiziune Pro TV au mai plecat, Emilia Vlad, producător general. Printre altele, aceasta a produs emisiunile „Imperiul leilor” precum și „Ferma”

O altă plecare înregistrată în această perioadă a fost cea a regizorului Alex Fotea. Acesta a lucrat vreme de şapte ani în Pro TV.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: