Evenimentul Zilei > International > Este aceasta o dovadă a existenţei extratereştrilor? Pe fundalul unei picturi din secolul 15 se văd obiecte stranii. Foto în articol
Este aceasta o dovadă a existenţei extratereştrilor?  Pe fundalul unei picturi din secolul 15 se văd obiecte stranii. Foto în articol

Este aceasta o dovadă a existenţei extratereştrilor? Pe fundalul unei picturi din secolul 15 se văd obiecte stranii. Foto în articol

O pictură datând din secolul al XV-lea ar putea dovedi că extratereștrii au vizitat Pământul de ceva timp, potrivit teoriilor conspirative, notează Express. Însă,

Pictura, cunoscută sub numele de "Fecioara și copilul cu micul sfânt Ioan Botezătorul", a fost pictată de un artist necunoscut, dar este în mare parte atribuită lui Sebastiano Mainardi sau Jacopo del Sellaio. Ea se află pe pereții din "Palazzo Vecchio", Florența, în sala lui Hercules, și a făcut senzație de ceva timp cu presupusele OZN-uri. Pictura  o arată Madona cu Iisus-copilul și Sfântul Ioan Botezătorul în prim plan, dar  ceea ce se ascunde în spatele lor,  a alimentat curiozitatea vânătorilor de extratereştri.

 

 


Fecioara și copilul cu micul sfânt Ioan Botezătorul

În colțul din dreapta sus al pictogramei este un obiect ciudat, asemănător unui disc, despre care mulți ufologi spun că este total legată de o navă străină. Pe cealaltă parte, în dreapta sus, vedem o "creatură ciudată cu tentacule" . Pentru vânătorii  de extraterestri, aceasta este dovada că ei ne vizitează de ceva vreme.

Site-ul "Ancient Aliens" spune: "OZN-ul are forma familiară de farfurie cu raze emise de el, ceea ce înseamnă că lumina este radiată". "De asemenea, în colțul din stânga sus al acestui tablou există creaturi ciudate sub soare. Se prezintă o altă  imagine a acestor creaturi înfloritoare". "Și ei sunt extratereștri?"

Cu toate acestea, istoricii cred că au o explicație mai logică pentru aceste observații. Site-ul de artă Florența Inferno afirmă: "Potrivit istoricilor de artă, farfuria zburătoare este de fapt un înger sub forma unui nor luminos". 

Aceasta nu este prima dată când extratereștrii sunt văzuți în picturi antice. Pictat pe pereții catedralei Svetitskhoveli din Georgia este portretul lui Hristos în secolul al unsprezecelea.În colțurile superioare din stânga și din dreapta sunt ceea ce pare a fi ambarcațiunile care zboară (Imagine: WIKIMEDIA COMMONS)

Fresca arată pe Hristos răstignit cu o mare mulțime de oameni adunați în jurul lui, dar în partea din stânga sus și colțurile din dreapta, se văd  nave spațiale sau o formă de tehnologie avansată. Navele arată ca un fel de propulsor.

Dar istoricii de artă care au studiat şi această pictura din secolul al XI-lea spun că aceste obiecte ciudate sunt, de fapt, îngerii păzitori, titrează Express.

 
 


Fecioara și copilul cu micul sfânt Ioan Botezătorul
 
 
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: