Evenimentul Zilei > Actualitate > Peştele cu DINŢI UMANI, captura sinistră făcută de un pescar din Rusia | GALERIE FOTO şi VIDEO
Peştele cu DINŢI UMANI, captura sinistră făcută de un pescar din Rusia | GALERIE FOTO şi VIDEO

Peştele cu DINŢI UMANI, captura sinistră făcută de un pescar din Rusia | GALERIE FOTO şi VIDEO

A crezut că a pescuit o plătică, dar a constat cu groază că peştele său are dinţi de om. Un pescar din vestul Rusiei a prins una dintre cele mai stranii vietăţi din lume, la o banală pardidă de pescuit pe râul Dvina, din apropiere de localitatea Arhanghelsk.

Pentru că ceea ce găsit când a scos cârligul depăşea chiar şi poveştile sale pescăreşti Aleks Korobov, în vârstă de 50 de ani şi-a chemat prietenii să vadă bizara vietate, iar în cele din urmă peştele a ajuns pe masa experţilor pentru a fi analizat.

Prietenul pescarul Anton Efimov, de 60 de ani, a povestit şoclul pe care l-au trăit când s-au uitat în gura vietăţii: " Noi stim Aleks putem spune unele povești , dar când a venit și a spus că a prins un pește cu dinți umani ne-am gândit că este beat".

Aleks contactat apoi Institutul de Oceanografie Pescuit pentru a afla care este părerea experților. Gennady Dvorykankin a explicat că peştele găsit face parte din familia piranha, dar este vorba despre un piranha ierbivor.

"Este foarte puțin probabil că a făcut singur drumul, din apele sale naturale tropicale, în oceanul Artic, apoi în râu. Aşadar putem presupune că a fost aruncat în râu de unul din propietarii de peşti exotici", a adpugat specialistul.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.