Evenimentul Zilei > Actualitate > PERVERSIUNI ÎN TRACTOR şi-n remorcă. EA GOALĂ, EL MASÂNDU-I FORMELE. Imaginile anului au explodat în PRESA DE SCANDAL
PERVERSIUNI ÎN TRACTOR şi-n remorcă. EA GOALĂ, EL MASÂNDU-I FORMELE. Imaginile anului au explodat în PRESA DE SCANDAL

PERVERSIUNI ÎN TRACTOR şi-n remorcă. EA GOALĂ, EL MASÂNDU-I FORMELE. Imaginile anului au explodat în PRESA DE SCANDAL

Are doar 23 de ani, dar deja a devenit faimoasă pe internet datorită trupului ei sexy şi al sânilor supradimensionaţi. Ultima isprava i-a adus şi mai multă popularitate, aceasta viralizându-se foarte rapid.

În fotografiile postate de aceasta pe Instagram, tânăra sexy şi focoasă apare goală puşcă pe un tractor, cu hainele la picioare. De asemenea, pentru ca tot tacâmul să fie complet, iar urmăritorii ei să o ia complet razna, aceasta ţine şi un picior ridicat în aer, lăsând să se vadă aproape totul.

S-a intitulat „Regina Tractorului”, postând încă o poză în care apare din profil, astfel punându-şi în evidenţă atuurile sale: sânii, forme senzuale, dar mai ale sposteriorul pentru care este recunoscută.

Reacţia unor fani spune totul despre aceste imagini indecente. Unul dintre utilizatorii reţelei sociale a comentat „WOW, eşti atât de SEXY”, în timp ce altul îi spune acelaşi lucru, dar mai subtil: „Arăţi minunat în această fotografie”.