Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima PERVERSIUNE VIRALĂ pe Internet. Se întâmplă în localuri public, iar POZELE SUNT +18. Galerie foto
Ultima PERVERSIUNE VIRALĂ pe Internet. Se întâmplă în localuri public, iar POZELE SUNT +18. Galerie foto

Ultima PERVERSIUNE VIRALĂ pe Internet. Se întâmplă în localuri public, iar POZELE SUNT +18. Galerie foto

Un nou trend care capătă din ce în ce mai mulți urmăritori pe internet îi face pe cei care ies în oraș sa facă poze pe ascuns, în care se dezbracă, în timp ce restul oamenilor își văd, liniștiți de mâncarea lor. Femeile care apar în galerie captează toate privirile.

Pozele fierbinți cu femeile care se dezbracă la masă sau în bar au ajuns rapid pe internet și fac înconjurul spațiului virtual. Este și ușor să înțelegi de ce.

Pozele din galerie arată femei care își expun nurii în mijlocul barurilor, cafenelelor sau restaurantelor din toată lumea.

Într-una din poze, două prietene au făcut echipă și și-au rupt pur și simplu cămășile, pentru a arăta tot, într-una dintre cele mai fierbinți imagini din această galerie.

Se pare că trendul, pe care unii l-ar caracteriza drept îndrăzneț, iar alții drept nebunesc, câștigă din ce în ce mai multe urmăritoare. Spre bucuria admiratorilor formelor voluptoase, galeria foto includ imagini care sunt în stare să aprindă călcâiele tuturor.

Sursa FOTO: The Press LTD

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: