Evenimentul Zilei > Actualitate > Perversiune sau necesitate. Un spital din China a ajuns celebru odată cu instalarea unei APARATURI +18
Perversiune sau necesitate. Un spital din China a ajuns celebru odată cu instalarea unei APARATURI +18

Perversiune sau necesitate. Un spital din China a ajuns celebru odată cu instalarea unei APARATURI +18

Un spital din China a devenit celebru după ce a introdus un aparat special cu care oamenii pot dona spermă într-un mod mai plăcut.

Un spital chinezesc din Nanjing, capitala provinciei Jiangsu, a introdus o mașină nouă care face donarea de spermă chiar mai ușoară: un extractor automat. Toată lumea este de acord cu modul în care tehnologia avansează, dar oamenii de știință au mers prea departe cu această invenție?

Mașinăria oferă o țeavă de masaj care poate fi reglată în funcție de înălțimea utilizatorului. Tot ce trebuie să faceți este să setați frecvența, amplitudinea și temperatura și pacienții sunt gata. Este, de asemenea, echipată cu un ecran mic pentru cei care au nevoie de o „motivație”.

Potrivit directorului departamentului de urologie al spitalului, mașina este concepută pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu dificultăți în a dona lichid seminal în mod obișnuit.

„Nu suntem în întregime convinși de idea de a sta în picioare într-o cameră împărtășită de mulți alți oameni și de a fi muls ca o vaca, dar eforturile lor sunt lăudabile”, scrie Neatdaily.