Evenimentul Zilei > Actualitate > PERVERSIUNE PUBLICĂ, apucătură bolnavă sau GEST NOBIL? Cum poate fi explicat AŞEZATUL LOR PE FAŢA LUI? l Foto galerie
PERVERSIUNE PUBLICĂ, apucătură bolnavă sau GEST NOBIL? Cum poate fi explicat AŞEZATUL LOR PE FAŢA LUI? l Foto galerie

PERVERSIUNE PUBLICĂ, apucătură bolnavă sau GEST NOBIL? Cum poate fi explicat AŞEZATUL LOR PE FAŢA LUI? l Foto galerie

Perversiune publică, apucătură bolnavă sau gest nobil?

În 2010, Roman Shusterman apărea în Union Square, celebra intersecţie din New York, şi invita femeile să se aşeze pe faţa lui.

Gestul său voia să atragă atenţia asupra conflictelor de mapamond şi să îndemne liderii lumii la o atitudine pacifistă. Practic, Roman a considerat la acea vreme că dacă o femeie se aşază pe faţa lui, pacea va fi prezentă peste tot în lume.

Conform villagevoice.com, celebrul american a declarat că iniţiativa sa ciudată reprezenta “o modalitate de a schimba lumea”.

“The New York Times mi-a făcut o fotografie când o femeie se aşeza pe faţa mea, dar a refuzat să o publice. Cu toate acestea, am fost mediatizat la o televiziune germană”, declara Shusterman, pe care unii îl bănuiesc de apucături bolnave, în timp ce alţii cred că doar a vrut să îşi facă reclamă şi a găsit metoda perfectă pentru acest obiectiv.

Sursa foto: klyker.com

Sărăcie, alcoolici, PERVERSIUNI și INDIVIZI DUBIOŞI în trenurile ruseşti găseşti. La clasa a II-a, călătoria este o ADEVĂRATĂ AVENTURĂ | Foto

Împletirea dintre FANTASTIC, natură, emoţii, SITUAŢII AMUZANTE şi VIAŢA AŞA CUM ESTE, a generat una dintre CELE MAI FRUMOASE imagini din istorie l Foto

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.