Evenimentul Zilei > Actualitate > Perverşi şi perverse în autobuze, tramvaie şi la metrou. PUŢINE HAINE, atitudine indecentă şi IMAGINI +18. Galerie foto
Perverşi şi perverse în autobuze, tramvaie şi la metrou. PUŢINE HAINE, atitudine indecentă şi IMAGINI +18. Galerie foto

Perverşi şi perverse în autobuze, tramvaie şi la metrou. PUŢINE HAINE, atitudine indecentă şi IMAGINI +18. Galerie foto

Vara este anotimpul celor mai puține haine și al căldurii insuportabile. Nu este de mirare că, în această perioadă, tot mai mulți bărbați, dar și foarte multe femei, aleg să fie din ce în ce mai dezbrăcați, chiar și în transportul public, iar pozele din această galerie dovedesc acest lucru.

Totuși, este greu de explicat de ce unii aleg să se dezbrace și în mijlocul iernii, dându-le o priveliște neașteptat de caldă călătorilor obosiți și plictisiți. Imaginile fierbinți nu țin cont de niciun anotimp, se pare, și înfățișează din ce în ce mai puține haine.

Există mai multe evenimente care lansează provocări la adresa călătorilor, cum ar fi să fie fără pantaloni la metrou. În astfel de zile, cei suficient de curajoși își lasă blugii și inhibițiile acasă și pornesc într-o averntură… răcoroasă în transportul public.

Mai mult, un trend nou apărut provoacă femeile să se dezbrace în public, fie numai pentru os ecundă, pentru a fi fotografiate, într-o încercare de a arăta faptul că nu le pasă cine le vede și că au suficient curaj să se mândrească cu corpul lor. Iar, la cum arată aceste poze, este evident că au și de ce să creadă acest lucru.

În imaginile din galerie sunt poze surprinse la întâmplare, când cineva captează ochiul fotografului, dar și poze de la zilele provocărilor, care fac ziua pasagerilor ceva mai plăcută și surprinzătoare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.