Periute electrice care-ti fac dintii albi

Periute electrice care-ti fac dintii albi

Aceste produse prezentate la expozitia Denta indeparteaza petele de pe dinti, insa au si alte programe de curatare sau masaj care se pot alterna.

Periutele electrice cu doua capete care curata si albesc dintii, dar si cele recomandate pentru cei cu probleme gingivale sunt doar o parte din produsele prezentate zilele acestea la expozitia internationala de medicina dentara Denta. Cei care nu au ajuns inca la Denta o mai pot face si astazi, intre orele 10.00 si 14.00, la Romexpo.

Periuta cu 8.800 de oscilatii pe minut

Una dintre noutatile prezentate la Denta este periuta electrica cu doua capete, una pentru curatat si alta pentru albire.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Periuta electrica cu miscare tridimensionala a capului indeparteaza mult mai bine placa bacteriana decat alte periute. Are 8.800 de oscilatii pe minut. Periuta are si patru programe: unul pentru curatarea normala a dintilor, unul soft pentru gingiile sensibile, unul pentru masaj si altul pentru lustruire”, explica Sebastian Neatu, Professional Relations Oral Care la Procter&Gamble.

Capatul pentru albire are la mijloc o guma care lustruieste smaltul dentar, indepartand petele de culoare. Cele doua capete (pentru curatare si albire) se folosesc alternativ, iar timpul de periaj recomandat este de doua minute. Periuta se va gasi in lanturile mari de farmacii incepand cu luna viitoare si va costa aproximativ 407 lei.

Produse pentru cei cu gingii sensibile

Periutele de dinti ultrasoft, apa de gura si ata dentara sunt alte produse prezentate la expozitia Denta. „Periuta ultrasoft este foarte moale si se recomanda adultilor cu probleme gingivale si cu dinti sensibili.

Apa de gura fara alcool trebuie folosita dupa periaj si se adreseaza celor cu probleme gingivale sau cu hipersensibilitate”, explica reprezentantul stiintific al companiei Colgate. Periuta de dinti ultrasoft se gaseste in farmacii la pretul de 9,52 lei, iar apa de gura, la pretul de 13,76 lei.

Expozitia Denta mai este deschisa si astazi, intre orele 10.00 si 14.00. Sunt prezente 200 de firme din tari precum Belgia, Italia, Polonia, Grecia si Bulgaria.