Evenimentul Zilei > Social > Pericolele din spatele paltformei Netfilx! O tânără s-a sinucis după ce a urmărit drama 13 Reasons Why FOTO
Pericolele din spatele paltformei Netfilx! O tânără s-a sinucis după ce a urmărit drama 13 Reasons Why FOTO

Pericolele din spatele paltformei Netfilx! O tânără s-a sinucis după ce a urmărit drama 13 Reasons Why FOTO

O adolescentă care dorea să trăiască până la 122 de ani s-a sinucis după ce a urmărit pe Netflix o dramă controversată despre „suicid”.

Jasmine Lindsay, în vârstă de 16 ani, a urmărit pe Netflix drama 13 Reasons Why împreună cu iubitul ei înainte de a-și lua propria viață într-o gară.

Adolescenta de 16 ani își pusese în gând să trăiască până la 112 ani, dar din cauza unui serial s-a sinucis într-o gară

Jasmine Lindsay s-a sinucis într-o gară pe 22 iulie, după ce a urmărit împreună cu iubitul ei drama „13 Reasons Why” pe Netflix.  Adolescenta de 16 ani a fost lovită de un tren în gara Swanley, la ora șase dimineața.

Jasmine, în vârstă de 16 ani, a murit când a fost lovită de un tren în Swanley

„Eu și familia mea nu am văzut semne că Jasmine ar face vreodată ceva asemănător cu ceea ce a făcut ea”.

Potrivit declarației făcute de mama tinerei, Jasmine fusese cât se poate de sănătoasă și părea foarte fericită. Însă, o îngrijora un aspect. Iubitul ei îi povestea despre sinucidere și au urmărit împreună un serial controversat, în care un elev de liceu își pune capăt zilelor.

„Eu și familia mea nu am văzut semne că Jasmine ar face vreodată așa ceva. Era strălucită și pozitivă. Avea un râs contagios. Îi plăcea doar să chicotească și să-i facă pe toți să râdă. A spus mereu că vrea să călătorească în lume. A avut o dietă sănătoasă și a spus că dorește să fie cea mai în vârstă persoană în viață înregistrată și să fie în Cartea Recordurilor Guinness”, a povestit mama ei, potrivit The Sun.

Mama a spus că în zilele dinaintea morții fiicei sale au fost în excursie ca o familie

Înainte să se sinucidă, Jasmine fusese în excurşie împreună cu familia sa. Mama fetei a declarat că adolescenta a dispărut la 9:30 și a sunat-o pe sora ei înainte să-i contacteze pe iubitul ei. Băiatul a fost cel care le-a sugerat să o caute pe Jasmine în gară, iar asta a dovedit că știa mult mai multe detalii. Ulterior, s-a descoperit că Jasmine Lidsay avea un jurnal în care scria despre intențiile sinucigașe pe care le-a avut. De altfel, suicidul a fost confirmat și de medicul legist.

După moarte, Skye Harris, cea mai bună prietenă a lui Jasmine, s-a numărat printre prietenii devastaţi care au adus flori în locul unde Jasmine s-a sinucis (foto). Ea a declarat pentru The Sun Online: „Avea o inimă de aur, era cea mai drăguță și mai naturală fată pe care am văzut-o vreodată. Era perfectă. Îi plăcea să facă prăjituri, îi plăcea să deseneze…”.

Omagiile florale au fost lăsate la locul în care adolescentul a murit tragic