Polițiștii din Serviciul de Acțiuni Speciale și cei de la Investigații Criminale au descins în urmă cu puțin timp la locuințele celor implicați în scandalul de duminică din centrul Buziașului. Polițiștii percheziționează mai multe palate ale clanului Petrovici, în baza mandatelor emise de către Tribunalul Timiș.
”La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, efectuează două percheziţii domiciliare pe raza oraşului Buziaş, la suspecţii implicaţi în scandalul din data de 19 ianuarie, în scopul probării activităţii infracţionale a acestora”, a declarat Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.
Reamintim că, la data mai sus menţionată, Florin Soporan, un bărbat de 30 de ani a fost agresat fizic de clanul de romi Petrovici în faţa unui supermarket din oraşul Buziaş.
În cursul zilei de ieri, pe numele a doi dintre suspecţi, Nicki și Ion Petrovici, magistraţii au emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.
În cazul unui al treilea suspect, un minor de 15 ani, Angelo Petrovici, elev în clasa a IX-a, urmează a fi efectuată expertiza medico-legală psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, portul fără drept de arme albe în locuri publice şi tentativa la infracţiunea de omor.

Vom reveni cu detalii.
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/sb4KXeRrZqI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ACtN6l70iqk?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Te-ar putea interesa și: