Evenimentul Zilei > Actualitate > PERCHEZIȚII într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de aproape 1 milion de lei
PERCHEZIȚII într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de aproape 1 milion de lei

PERCHEZIȚII într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de aproape 1 milion de lei

Noi percheziții au loc marți dimineața în mai multe locuințe și sedii din trei județe, suspecți într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la aproape un milion de lei.

Sub coordonarea ofițerilor de la IPJ Timiș, au loc percheziții în județ, dar și în Mehedinți și Ilfov. Oamenii legii au descins în opt locații, la domiciliile și societățile comerciale ale unor suspecți într-un dosar de evaziune fiscală. „Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada ianuarie – iunie 2016, în calitate de reprezentanți ai unor societăți comerciale, ar fi emis facturi fără acoperire, scopul fiind de a se sustrage de la plata obligațiilor legale față de bugetul consolidat al statului. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 822.000 de lei. Activitățile desfășurate vizează șapte persoane, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunilor”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.