Evenimentul Zilei > Actualitate > PERCHEZIȚII. Elevul care își MUȘCA partenerele de PERVERSIUNI, săltat cu MASCAȚII I FOTO
PERCHEZIȚII. Elevul care își MUȘCA partenerele de PERVERSIUNI, săltat cu MASCAȚII I FOTO

PERCHEZIȚII. Elevul care își MUȘCA partenerele de PERVERSIUNI, săltat cu MASCAȚII I FOTO

Mascații au descins marți dimineață într-unul din căminele Complexului Studențesc din Timișoara. Se caută un adevărat prădător sexual urban: acesta mușca fete, le fotografia și apoi le șantaja cu ajutorul internetului.

Echipați cu scuturi și tot arsenalul de spart uși, polițiștii de la trupele speciale mers ulterior și la o adresa dintr-un cartier istoric al Timișoarei.

Surse din apropierea anchetei arată că predatorul este practic adolescent, un băiat de 17 ani. Acesta a fost găsit și  dus la audieri, marți dimineața.

Ancheta polițiștilor de la „Crimă Organizată” a arătat că băiatul, elev la Colegiul Național “Ana Aslan” Timișoara se împrietenea cu fete de 14 şi 15 ani. Pe fiecare din iubitele lui le filma în timp ce făceau sex. Băiatul le muşca pe partenere în timpul partidelor de amor, după care, fotografiile şi filmuleţele cu victimele le distribuia pe internet prietenilor săi și nu numai, pentru a le șantaja pe fetele care nu voiau să I se mai supună.

 Anchetatorii au identificat până acum mai multe fete care au trecut prin patul adolescentului pervers și care ulterior i=au devenit victime.  Însoţite de părinţi, acestea au fost aduse pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara. ( fotografii: Adrian Pîclișan)

Vom reveni cu amănunte