Ea se afla la bordul unui yacht de lux, ieri, 17 iulie. Frumuseţea blondă, de 48 de ani, părea complet relaxată în timp ce-şi etala silueta înaltă şi suplă într-un bikini elegant, în timp ce iahtul naviga în jurul insulei Elba.
Se pare că a fost ultima zi în Italia după ce a postat un comentariu pe Instagram scriind ”Ciao Italia!”. Claudia a fost văzută împreună cu soţul Matthew Vaughn, 48 de ani, în timpul zilei. Perechea (căsătoriţi din 2002) are trei copii: Cosima, 9 ani, Caspar, 16 ani şi Clementine, 14 ani.
La un moment dat top modelul se acoperea cu un sarong cu ciucuri când soarele era prea puternic. Iar spre seară s-a îmbrăcat şi mai spectaculos, mai elegant în timp ce se îndrepta spre cină împreună cu familia: o rochie maxi-fantasy cu mâneci voluminoase.
Fără discuţie, a fost o vacanţă plăcută pentru pereche care este implicată în promoţia „Elton John biopic Rocketman”. Claudia este producător executiv,  în timp de Vaughn a contribuit la producţia filmului alături de soţul lui Elton, Adam Bohling, dar şi cu contribuţia lui  David Reid.  Imagini superbe cu celebra Claudia Schiffer puteţi vedea AICI.