Evenimentul Zilei > Sport > Pele se confruntă cu mari probleme de sănătate. Un control de rutină a scos la iveală o tumoare. Mesajul superstarului brazilian
Pele se confruntă cu mari probleme de sănătate. Un control de rutină a scos la iveală o tumoare. Mesajul superstarului brazilian

Pele se confruntă cu mari probleme de sănătate. Un control de rutină a scos la iveală o tumoare. Mesajul superstarului brazilian

Pele se află înternat în spital, de o săptămână, și a transmis un mesaj fanilor săi, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la colon.

Marele fotbalist brazilian Pele, în vârstă de 80 de ani, are probleme de sănătate în ultima perioadă. Triplul campion mondial (1958, 1962 și 1970) a fost operat la colon, iar medicii i-au extirpat o tumoare. În urmă cu o săptămână, Pele a fost internat în spitalul „Albert Einstein” din orașul Sao Paolo.

Mesaj transmis de Pele, pentru fani, după operație

Fostul mare internațional din „Țara Cafelei” a postat un mesaj pe o rețea de socializare și a transmis fanilor că se simte bine. „Prieteni, vă sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Din fericire, sunt obişnuit să sărbătoresc marile victorii alături de voi. Voi juca acest meci cu zâmbetul pe buze, plin de optimism şi bucuros că pot trăi înconjurat de dragostea familiei şi a prietenilor”, a spus Pele.

În urmă cu câteva zile, el dezmințise că ar avea probleme de sănătate. Presa din Brazilia anunțase că el se internase în spital pentru câteva investigații medicale de rutină, Dar i-a fost descoperită acea tumoare la colon, care necesita intervenția chirurgicală.

La început a negat că ar avea probleme

„Trebuie să facă multe analize, atâta tot. Nu se pot efectua toate în aceeași zi” era mesajul transmis de managerul fostului fotbalist, Joe Farga. „Băieţi, nu am dispărut şi sunt foarte bine din punct de vedere al sănătăţii. M-am dus pentru testele de rutină, pe care nu reuşisem să le fac înainte, din cauza pandemiei. Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”, transmitea inițial Pele.

În ultima vreme, Edson Arantes do Nascimento „Pele” a fost afectat de mai multe probleme de sănătate. A suferit mai multe operații la șold, acolo unde are o proteză. De asemenea, a resimțit mari dureri la genunchi și la coloană. Anul trecut, fiul său, Edinho, dezvăluia că Pele suferă de depresie, cauzată de necazurile fizice cu care s-a confruntat.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: