Pedepse reduse pentru ucigașii lui Marian Cozma. De la închisoare pe viață, la 18 ani

Pedepse reduse pentru ucigașii lui Marian Cozma. De la închisoare pe viață, la 18 ani

Decizie controversată luată azi de Curtea de Apel din Gyor, care a decis reducerea pedepselor lui Sandor Raffael şi Gyozo Nemeth, de la închisoare pe viaţă la închisoare pe 18 ani pentru fiecare, informează MTI, citată de prosport.ro.

Ivan Sztojka, al treilea inculpat în cazul morții lui Marian Cozma, condamnat inițial la 20 de ani de închisoare, pedepsa i-a fost redusă la opt ani de închisoare.

Tribunalul din Veszprem a decis la 23 iunie anul trecut condamnarea la închisoare pe viaţă a lui Sandor Raffael şi a lui Gyozo Nemeth, ucigaşii handbalistului român Marian Cozma, înjunghiat mortal în februarie 2009. Ivan Sztojka a primit, în același proces, 20 de ani de închisoare. Toţi cei trei inculpaţi au fost găsiţi vinovaţi de omucidere şi lovituri cauzatoare de moarte.

Tot pe 23 iunie, instanţa a dictat sentinţele şi pentru ceilalţi patru inculpaţi în acest proces: - Pal Gabor - 5 ani de închisoare - Bihari Csaba - 4 ani - Antalik Laszlo - 2 ani şi 8 luni de închisoare

Ne puteți urmări și pe Google News

Marian Cozma, jucătorul echipei MKB Veszprem, a fost înjunghiat mortal, pe 8 februarie 2009, la clubul Patriota, din oraşul Veszprem, după o altercaţie în care au mai fost implicați alţi doi coechipieri de-ai săi, Zarko Sesum şi Ivan Pesici, care au scăpat însă cu viață. Marian Cozma avea doar 26 de ani. CITIȚI ȘI:

  • Închisoare pe viaţă pentru ucigaşii lui Marian Cozma. Petre Cozma: "S-a făcut dreptate!". Cristian Gaţu: "Pentru moarte trebuie moarte!" | VIDEO + FOTO
  • Procurorul cere închisoare pe viaţă pentru ucigaşii lui Marian Cozma
  • Petre Cozma: "S-au dus special să-l omoare pe Marian!"
  • Ilyeş: "Cozma a murit în braţele mele!"
  • A fost ucis Marian Cozma