Evenimentul Zilei > Actualitate > Pedeapsă CRUNTĂ pentru o bătrânică din Iași: Legată și BĂTUTĂ cu BICIUL pentru că ar fi umblat la butoiul cu vin
Pedeapsă CRUNTĂ pentru o bătrânică din Iași: Legată și BĂTUTĂ cu BICIUL pentru că ar fi umblat la butoiul cu vin

Pedeapsă CRUNTĂ pentru o bătrânică din Iași: Legată și BĂTUTĂ cu BICIUL pentru că ar fi umblat la butoiul cu vin

Pedeapsă cruntă pentru o bătrânică din Iași. Ea a fost legată cu sfoară de mâini și a fost bătută cu un bici, dar și cu pumnii de către soțul ei. Totul, din cauza unui motiv incredibil: ar fi umblat la butoiul cu vin.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de 76 de ani care este acuzat de lipsire de libertate şi violenţă în familie. Se pare că el și-ar fi pedepsit nevasta într-un mod îngrozitor.

Imediat după ce cei doi bătrâni făcuseră vinul, bărbatul i-a reproșat femeii că ar fi umblat la butoiul cu vin.

Femeia a reacționat și, potrivit declarației bărbatului citată de Ziarul de Iași, l-ar fi lovit. Petru Lungu a ripostat și a lovit-o pe soția sa cu un obiect contondent.

După acest această lovitură, bărbatul nu s-a oprit. El a legat-o cu o sfoară de mâini și a continuat să o bată cu un bici, dar și cu pumnii, până victima și-a pierdut cunoștința.

„Ulterior agresiunii, inculpatul a plecat de acasa. A doua zi, un nepot de-al victimei a găsit-o pe aceasta. Femeia a suferit răni ce au avut nevoie de 14-15 zile de îngrjiri medicale“, a precizat Monica Palaghia, prim-pro­curorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.