Evenimentul Zilei > Actualitate > Pe muzică: Una dintre cele mai căutate FETE NEPRIHĂNITE i-a cedat unui bărbat celebru şi BOGAT | GALERIE FOTO
Pe muzică: Una dintre cele mai căutate FETE NEPRIHĂNITE i-a cedat unui bărbat celebru şi BOGAT | GALERIE FOTO

Pe muzică: Una dintre cele mai căutate FETE NEPRIHĂNITE i-a cedat unui bărbat celebru şi BOGAT | GALERIE FOTO

A avut o perioadă când era convinsă că se va căsători cu un star.

Totul s-a petrecut în timpul relaţiei pe care solista Taylor Swift a avut-o cu un bărbat celebru, respectiv actorul Jake Gyllenhaal. Taylor şi-ar fi dorit să îşi păstreze virginitatea, după cum a afirmat în nenumărate rânduri, dar nu a rezistat în timpul relaţiei cu Jake.

Şi-a schimbat planurile

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani  a avut o perioadă când era convinsă că se va căsători cu starul din "Brokeback Mountain", după cum precizează ContactMusic, care adaugă că Taylor "a reprezentat pentru America una dintre cele mai căutate virgine".
Aniversarea majoratului a reprezentat o dramă, după cum chiar ea recunoaşte. Taylor a aşteptat în zadar ca iubitul să îşi facă apariţia la petrecerea dată în reşedinţa din Nashville, Tennessee, în decembrie 2010. Actorul nu a anunţat-o că şi-a schimbat planurile, iar totul a căpătat accente „dramatice”: iniţial, Taylor a crezut că acesta îi face o surpriză, dar când a înţeles cum stau lucrurile, s-a închis în baie şi a plâns toată noaptea!

După ce totul s-a terminat, Taylor a lansat albumul "Red". După cum notează presa tabloidă americană, nici nu se putea ca ea să nu lanseze un album după o asemenea „întâmplare”, deoarece „se ştie că tânăra cântăreaţă se ştie că îşi pune experienţele pe muzică”.