Pe "lista rusinii": Paris Hilton si Britney Spears

Pe "lista rusinii": Paris Hilton si Britney Spears

Cele doua conduc in topul celor mai prost imbracate celebritati, dat publicitatii anual de "Mr. Blackwell".

Faimosul "Mr. Blackwell", fost designer, in prezent critic de moda cu sentinte nemiloase la adresa stilului vestimentar al vedetelor de la Hollywood, a dat publicitatii celebra sa lista anuala a celor mai prost imbracate staruri din Cetatea Filmului.

Pentru al doilea an consecutiv, Britney Spears si colega sa de escapade in cluburile de noapte, Paris Hilton, se afla in topul celebritatilor prost inspirate in a-si alege vestimentatia.

Dl Blackwell le descrie pe cele doua drept "doua boabe intr-o pastaie supramediatizata" si ironizeaza imbracamintea acestora, la care, spune el, nu s-au facut cine stie ce excese de material.

Ne puteți urmări și pe Google News

Camilla, o "epava regala"

Locul doi ii revine Camillei Parker, sotia Printului Charles. Criticul de moda o compara pe aceasta cu un papagal din cauza palariilor accesorizate cu prea multe pene si o gratuleaza pe nora reginei Marii Britanii cu termenul de "epava regala".

Lindsay Lohan, o noua aspiranta la gloria Hollywoodului, nu scapa nici ea de cearta lui Blakwell, care ii caracterizeaza stilul drept o spectaculoasa trecere "de la adorabil la deplorabil".

Nici Christina Aguilera nu lipseste de pe "lista rusinii". Doar vocea ii este apreciata, pentru ca bunul-gust e "agatat in cui". Blackwell o denumeste pe Mariah Carey "o paria a modei", "regina kitsch-ului", iar pe membra juriului de la American Idol, Paula Abdul, "un idol decazut al modei".

Soacra mica si Cruella DeVille

Toata aprecierea de care se bucura Sharon Stone e stearsa din memoria nostalgicilor "Basic Instinct" prin comparatia actritei cu personajul de desene animate Cruella DeVille.

Talentul actoricesc cu care a fost inzestrata Meryl Streep nu o salveaza de la criticile lui Blackwell si isi aloca locul zece pe lista anuala, imbracamintea acesteia fiind comparata cu cea de "coana-mare".

Lista bunului-gust

Blackwell se pricepe si la laude, nu numai la critici. Astfel, a realizat o lista cu zece vedete care au un simt al modei fabulos si independent.

Cele zece nominalizate la categoria bun-gust sunt Kate Winslet, Angelina Jolie, Helen Mirren ("The Queen"), Barbra Streisand, Beyonce, Printesa Charlotte de Monaco, modelul Heidi Klum, Katie Holmes, Marcia Cross ("Neveste disperate") si politicianul democrat Nancy Pelosi.