Deși tocmai a trecut printr-o despărțire, după ce a încheiat relația cu Răzvan Simion, de la „Neața”, vedeta nu se lasă dărâmată de problemele din viața personală. O arată chiar imaginile în care Lidia pozează în ipostaze sexy, spre deliciul fanilor și fanelor de pe internet.

De altfel, cariera profesională a cântăreaţei este în creștere. Astfel, după ce a cucerit topurile radio și tv cu piesa „La Luna”, pe care o interpretează alături de Jay Maly și Costi Ioniță, Lidia pregătește acum o nouă melodie care se numește „Ochii ăia mari”. Artista filmează în aceste zile videoclipul noii melodii cu care speră să spargă, încă o dată, toate topurile de profil.

Lidia s-a filmat în mașină, în drum spre locația în care urmează să se realizeze clipul, alături de hair stylistul ei, Cătălin Manolache. De altfel, pe traseu, cei doi au purtat și un dialog amuzant, redat în imaginile filmate și postate pe Instagram.


Lidia Buble a încins internetul. Îi prieşte despărţirea de Răzvan. Dovada? Foto în articol


„Doamne, mai poți? Mai poți cu tine? Te mai suporți? Doar o viață avem”, se aude Lidia Buble, în timp ce tânărul ei însoțitor îi dă replica:

„Sigur că da! Fără tine nu mai pot! Când ești bombă, ești bombă, ce mai… Tu ești cea mai bombă din lume”.

 

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit oficial în urmă cu aproape trei săptămâni, iar anunţul l-au făcut pe rețelele de socializare. Cel care a făcut-o a fost Răzvan Simion care a scris:

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert si pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viaţă frumoasă, Sufleţel”.

La scurtă vreme după ce s-au despărțit, Lidia Buble a început să pozeze în ipostaze provocatoare și sexy, încercând să arate că nu este afectată de despărţirea de Răzvan. Periodic, artista postează pe rețelele de socializare imagini care o pun în valoare.

View this post on Instagram

 

🎥🎥🎥#ochiiăiamari

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on