Evenimentul Zilei > Monden > Pe cine iubeşte Andreea Mantea? Există poze-bombă cu ei, dar cică n-ar fi el. Mister!
Pe cine iubeşte Andreea Mantea? Există poze-bombă cu ei, dar cică n-ar fi el. Mister!

Pe cine iubeşte Andreea Mantea? Există poze-bombă cu ei, dar cică n-ar fi el. Mister!

Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei” (Kanal D), a publicat recent primele imagini cu noul iubit.

Imagini cu noul iubit e un fel de a spune… Andreea Mantea nu a dezvăluit nici identitatea celui care i-a furat inima, dar nici cum arată acesta.

Vedeta Kanal D a preferat să păstreze misterul în legătură cu bărbatul pe care îl iubeşte în prezent, astfel că fanii ei au şi lansat mai multe supoziţii.

La un moment dat s-a ajuns chiar la Victor Slav, alături de care Andreea Mantea a prezentat nu cu mult timp în urmă emisiunea „WOWbiz”.

Frumoasa brunetă a permis fanilor să afle doar că cel care îi este alături şi trupeşte, şi sufleteşte este un bărbat înalt şi bine făcut.

Cel puţin asta se poate deduce din fotografiile pe care Andreea Mantea le-a postat pe contul ei de Instagram.

Cei doi apar la malul mării alături de David, băieţelul pe care vedeta îl are din căsătoria cu luptătorul Cristi Mitrea.

În imagini se poate vedea cum cuplul se sărută cu patos pe plajă, cu Luna martoră discretă, iar vedeta tv îşi arată mândră inelul de logodnă.

Printre felicitări, o urmăritoare a făcut un exerciţiu de imaginaţie şi a transmis cu ce literă începe numele bărbatului care o face fericită pe Andreea Mantea.

„Doar mie îmi pare a fi Victor Slav?”, a scris Simmmo pe Instagram. Ulterior, o tânără pe nume Alice a făcut a continuat pe aceeaşi linie cu privire la cine este iubitul Andreei Mantea: „Tot cu V incepe,dar nu e Victor.”

„Felicitări! Meriți să fii fericită, iubită și sănătoasă!  Să vă iubiți veșnic!” „Ai primit inelul, cine e norocosul?”

„Bă, frate, dacă ea nu vrea să îl arate pe iubitul ei este decizia ei! Că nu suferim noi în locul ei sau altceva…

Și dacă ținem la ea, ar trebui să-i urăm sănătate și tot ce este mai bun! Nu este obligată de nimeni să-l arate!

Ea este un înger și Doamne ajută să semăn la frumusețe și la caracter cu ea!”, au mai fost alte comentarii.

„Am început săptămâna cu relaxare! #LastDayOfSummer

Nu pot să zic decât că… merităm! Doamne ajută să fie așa toată săptămâna! Săptămână magică tuturor!”, a transmis vedeta la rândul ei.

Amintim că la finalul lunii iule, Andreea Mantea a renunțat la rolul de gazdă a emisiunii „Puterea Dragostei”.

În locul ei, pentru sezonul al treilea, a fost adusă Cristina Mihaela Dorobanțu.

În continuare, Andreea Mantea va prezenta o altă emisiune la Kanal D, „alături de un partener”: „A fost o perioadă foarte intensă pentru mine.

A fost dificil în perioada pandemiei, pentru că mi-a fost imposibil să mă intorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România!”

sursa: cancan.ro