Patru stadioane din CAPITALĂ vor fi RECONSTRUITE pentru ca ROMÂNIA să găzduiască meciuri de la EURO 2020

Patru stadioane din CAPITALĂ vor fi RECONSTRUITE pentru ca ROMÂNIA să găzduiască meciuri de la EURO 2020

Patru stadioane din Bucureşti vor fi reconstruite începând cu anul următor, pentru ca România să nu-şi piardă dreptul de a organiza patru partide de fotbal la Campionatul European din 2020.

Potrivit Digi24, anunţul a fost făcut de Vasile Dîncu, viceprimarul capitalei, şi ar fi vorba despre stadioanele Steaua, Dinamo, Rapid şi cel de rugby, de la Arcul de Triumf. 

„Pot să vă dau nişte date legate de optimul stabilit împreună cu reprezentanţii federaţiilor în ceea ce priveşte dimensiunea stadioanelor, la Steaua în jur de 30.000 de locuri, stadionul Dinamo 25.000, între 15.000 şi 18.000 pentru Rapid şi cel de rugby, unde e spaţiul mai mic, sper să ajungem între 8.000 şi 12.000 de locuri”, a declarat viceprimarul capitalei. 

UEFA a transmis mai multe condiţii, pentru ca România să fie inclusă pe lista ţărilor care vor găzdui partide de la Euro 2020. Peste patru ani în Bucureşti va trebui să existe legătură directă cu Aeropotrul Otopeni printr-o linie de metrou, mai multe locuri de parcare în capitală şi o autostradă care să lege graniţa de Vest cu Bucureştiul. 

Ne puteți urmări și pe Google News