Patru morţi într-un accident rutier, în Cluj

Patru morţi într-un accident rutier, în Cluj

Patru persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier, produs în această dimineaţă în judeţul Cluj.

Un grav accident de circulație, în urma căruia patru persoane și-au pierdut viașța iar o alta a fost grav rănită s-a produs în această dimineață în localitatea Ghirișul Român, județul Cluj.

Evenimentul rutier a fost produs de o camionetă propietatea firmei Vel Pitar, care transporta pâine spre localitatea Cămărașu și care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Volvo în care se aflau patru bărbați și femeie. Din primele cercetări a rezultat că șoferul camionetei a adormit la volan. Comisarul șef Alexandru Mureșan, șeful Poliției Rutiere Cluj spune că vina pentru producerea accidentului îi aparține șoferului camiontei. “Șoferul a declarat că a intrat în tură la cinci dimineață și că la un moment dat, pe raza localității Ghirișul Român ar fi adormit la volan. În urma impactului, patru bărbați care se aflau în autoturismul Volvo au decedat pe loc, un al cincilea pasager, o femeie suferind leziuni grave, fiind în comă profundă”, a spus comisarul șef Mureșan.

Polițiștii mai spun că accidentul s-a produs în condiții neelucidate. “Era o zonă de drum în linie dreaptă. Erau doar cele două mașini pe drum. Nu putem înțelege de ce șoferul mașinii Volvo nu a putut evita accidentul și să iasă pe marginea părții carosabile în condițiile în care camioneta a depășit cu doar un metru axul drumului. Din păcate nu mai avem cu cine discuta deoarece șoferul mașinii Volvo, în vârstă de 34 de ani, se află printre persoanele deceate”, a mai spus alt polițist care a efectuat cercetarea la fața locului.

Ne puteți urmări și pe Google News