Într-un material realizat de Libertatea, a fost redată drama a patru copii, care au rămas fără tată în urmă cu puţină vreme. Trăiesc într-o casă neterminată încă, fără gard, maidanezii fiind singurii care pot feri cele patru suflete de nenorocire. 

Trăiesc din mila oamenilor, air singurele schimburui de haine pe care le au, le poartă până la epuizare. Mama a rămas să aibă grijă de micuţi, după ce soţul acestuia a decedat. 

Nu au curent electric, iar temele şi le fac la lumina lumănării sau imediat cum ajung acasa. Unul dintre cei patru copii este pasionat de pictură, sigura şansă de a face asta fiind la lumina naturală care îi mai intră în casă, după ce vine de la şcoală. 

Mama povesteşte că a avut cinci copii, doar că cel mare a murit din cauza drogurilor. 

”Am locuit o perioadă în Ferentari, iar acolo s-a anturat cu cine nu trebuia. S-a apucat de prostii, droguri, și l-am pierdut de tot. Am vândut apartamentul ca să plătim problemele pe care le făcea, de aia am ajuns să locuim aici. Soțul meu a murit din cauza supărării, s-a îmbolnăvit, eu acum aș vrea să lucrez, dar mi-e foarte greu să găsesc ceva pentru patru ore. Nu pot să las copiii singuri o zi întreagă, mai ales că toți sunt mici, cel mai mare are 14 ani”, a povestit Cristina Asăvoaie, mama copiilor. 

Cei patru copii poartă o frumuseţe extraordinară pe chipurile angelice, însă, tristeţea şi problema neajunsurilor nu poate fi ştearsă din ochii lor.