Evenimentul Zilei > Actualitate > Patru fete minunate închid Lista lui Moș Crăciun
Patru fete minunate închid Lista lui Moș Crăciun

Patru fete minunate închid Lista lui Moș Crăciun

Este ultima zi când mai publicăm materiale din campania „Lista copiilor cuminți 2017”, așa că vă prezentăm, dintr-un foc, patru fetițe minunate care vor primi Diplome semnate de Moș Crăciun. Părinții care nu au apucat să ne trimită povești despre minunațiile lor pot să le obțină acestora diplome de copilași cuminți dacă intră pe site-ul dedicat, http://diploma.evz.ro, pe care ulterior o pot imprima şi pune sub bradul de Crăciun.

Dragă Moș Crăciun, dacă ai senzația că fetițele de 5 anișori n-au altă treabă decât să se joace cu păpușile, te înșeli amarnic. Îți dăm exemplul concludent: Maria Carolina. Puștoaica cu ochișori mari și curioși e fascinată de tot ce o înconjoară. Reține tot ce aude și, când ți-e lumea mai dragă, le dă părinților sau surorilor ei mai mari câte-o replică, de-i lasă mască. Apoi, dacă-l vede pe tatăl ei, Dan, că citește ziarul (Evenimentul zilei, evident!), vrea și ea să facă la fel. Maria Carolina se așază pe bancă, lângă el, îi ia telefonul și se uită concentrată la el. Apoi, o fascinează cum se îmbracă mămica Monica și, când prinde ocazia, îi încalță pantofii și-i ia bijuteriile.

Micuței noastre îi plac poveștile Disney și e convinsă că e prințesă, pentru că oricum toată lumea exact așa o tratează. Dar asta nu înseamnă că face și „munci” casnice. Spre exemplu, o ajută pe mami să gătească! În rest, îți mai putem spune că Mariei Carolina îi place să meargă în parc, cu bicicleta (ea are una cu trei roți, deocamdată), iar astă-vară, la mare, s-a distrat de minune, mai ales că tăticul ei îi aducea, în fiecare zi, pe plajă, plasele pline cu jucării. Concluzia noastră e că merită din plin o Diplomă de copil cuminte!

Ilinca Maria, campioanacampioana la triatlon

Frumoasa fetiță în vârstă de 10 ani a fost deja inclusă pe Lista de copii cuminți a lui Moș Crăciun. Ne-a convins mămica ei, care ne-a povestit că Ilinca Maria, elevă în clasa a IV-a, este silitoare, veselă și foarte cuminte. Mai mult, deși la vârsta ei alte fete se joacă toată ziua cu păpușile, domnișorica noastră este sportivă de performanță. „De trei ani face triatlon și este deja campioană”, ne-a povestit Carmen Iatan. Ca să înțelegeți dăruirea de care dă dovadă copila, vă spunem că triatlonul este un sport compus din trei discipline: natație, ciclism și alergare, iar la un concurs aceste probe au loc fără întrerupere, fiind tot timpul cronometrate. Moș Crăciun i-a trimis deja Ilincăi diploma de merit! Bravo ei!

Anastasia și Roberta, gemenele năzdrăvane

Mămica Isabela și tăticul Robert și-au dorit nespus un copil. Râdeau când prietenii îi avertizau că trebuie să aibă grijă ce-și doresc, că s-ar putea să primească mai mult. Ei, bine, anul trecut, pe vremea asta, aflau cu stupoare c-or să aibă două fetițe! Le-au cunoscut mai repede decât se așteptau, pentru că Anastasia Gabriela și Roberta Maria n-au vrut să piardă timpul stând mult la căldurică, în burtica mămicii. Au decis să vină pe lume mai devreme cu vreo două luni și le-au dat ceva emoții părinților lor. Anastasia a fost cea care s-a grăbit, iar Roberta s-a ținut după ea. La fel fac și acum, la un pic peste 9 luni de când s-au născut. Roberta s-a ridicat prima în picioare, ținându-se cu mânuțele dolofane de marginea pătuțului. Imediat, Anastasia s-a luat după ea. Dacă una plânge, cealaltă o privește curios un pic, apoi, din solidaritate probabil, îi curge și ei o lacrimă. Până și când dorm vor să fie aproape. Se întorc una spre alta și întind mânuțele și piciorușele până se ating. Doar așa pot sta liniștite. Iar când ies la plimbare cu căruciorul dublu, își întind mânuțele peste margine, ca să se atingă. Noi, ajutoarele lui Moș Crăciun de la EVZ, le dorim să crească mari și sănătoase, că frumoase vor fi cu siguranță! Iar Moșul le-a semnat deja Diplomele de copii cuminți!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: