Una dintre persoane, Ioan Dinu, un bătrân de 73 de ani din comuna Ivănești, a dispărut în timp ce se întorcea acasă din Spania. Ultima oară a vorbit cu familia în timp ce se afla în Slovenia. De asemenea, din comuna Albesti, un bătrân a dispărut în timp ce iesise cu oile la păscut, pe câmp. Familia acestuia a oferit o recompense de 1000 de euro celui care furnizează onformații care pot duce la găsirea acestuia, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

Cazul este acum și în atentia polițiștilor care au dat publicitătii următorul anunt: „În ziua de 21 iulie, DINU IOAN, în vârstă de 73 de ani, din comuna Ivănesti, judetul Vaslui, a plecat din localitatea Calatayud, Spania, spre România si nu a mai ajuns la destinatie, în municipiul Vaslui, judetul Vaslui. Ultima oară acesta a fost văzut la data de 22 iulie a.c., în jurul orei 19:00, în autogara din municipiul Arad, judetul Arad. Semnalmente: 1.70 m înăltime, păr scurt si grizonat, poartă ochelari de vedere. La data disparitiei era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni negri, pe cap purta o sapcă tip camuflaj si purta ochelari de vedere. În prezent, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui desfăsoară activităti specifice în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă ati văzut această persoană sau aveti informatii despre ea, anuntati cea mai apropiată unitate de politie sau apelati 112”.

Reprezentantii firmei care s-a ocupat de transportul bătrânului Dinu, Tabita Tour, au declarat pentru colegii de la Vrema Nouă că nu îsi asumă nici un fel de responsabilitate, fiind vorba de o persoană adultă si că bătrânul ar fi coborât în Arad si nu s-a mai urcat apoi în masina care ar fi trebuit să-l aducă acasă. O altă persoană dispărută este din comuna Dragomirești și cel mai „vechi” dintre cei dispăruți nu mai este de găsit de aproape un an.

Te-ar putea interesa și: