Păsările flamingo din Delta Dunării nu au plecat și au fost surprinse în noi ipostaze spectaculoase. FOTO

Păsările flamingo din Delta Dunării nu au plecat și au fost surprinse în noi ipostaze spectaculoase. FOTO

Noi fotografii spectaculoase cu păsările flamingo din Delta Dunării au apărut pe rețelele de socializare. Păsările se simt confortabil în România.

Păsările flamingo creează atmosferă, în continuare, în Delta Dunării, și fac spectacol pentru toți cei care au ocazia să le vadă. Fotograful Mircea Bezergheanu a realizat o nouă serie de cadre de vis, care surprind păsările flamingo. El a postat pozele pe contul de Facebook și a transmis un mesaj în care vorbește despre contextul în care a întâlnit păsările respective.

Păsările flamingo fac spectacol în Delta Dunării, cadre unice surprinse de un fotograf

„Flamingo și isteria pseudofotografilor. A celor care se cred pozografi de veață săbatecă doar ptr. că stau îmbrăcați în haine de camuflaj și combat la tastatură. Vedeți aici flamingo plecați, pe care i-am găsit pe un alt lac, ce nu are nici o legătură cu Delta și nu sunt administrați de ARBDD. Sunt bine mersi, foarte relaxați, chiar dacă se apropie de ei fotograful, acea persoană care a generat zilele trecute Extincția Flamingo în Romania.

Ne puteți urmări și pe Google News

Io cred că au scăpat de isteria pozografilor Deontologi, Competenți dar Frustrați, care luptau pentru salvarea lor de după tastatură, sau a celor care dădeau și ei târcoale lacului, doar, doar... comportându-se apoi ca în fabula cu Vulpea și strugurii. Atâta invidie și ipocrizie ce a ieșit zilele trecute la suprafață, rar mi-a fost dat să mai văd... forumuri pline de pozografi ce au o experianță de wild life egală cu zero virgulă, combat acum cu spume, într-un delir de grup foarte interesant”, a scris fotograful.

Iar numărul păsărilor cuibăritoare, din observațiile mele de ani de zile, a scăzut dramatic

„Și nimeni nu se întreabă care este impactul populației de Șacal auriu (Canis aureus) asupra păsărilor din zonă. Eu vă spun că este devastator! Iar numărul păsărilor cuibăritoare, din observațiile mele de ani de zile, a scăzut dramatic. probabil și din cauză că Șacalul periază noapte zona în număr foarte mare și rade tot ce găsește - păsări adormite/neatente, pui la cuib ori chiar ouăle din cuib. Nimeni nu se întreabă ce impact are invazia masivă de șacali asupra faunei din Dobrogea (...)”, a transmis Mircea Bezergheanu.