Primăria Capitalei a anunțat, miercuri, că vrea să rezilieze contractul cu Astaldi, constructorul pasajului, şi a anunțat, în prealabil, că lucrările sunt la numai 63%, acelaşi procent precum în toamna anului trecut, informează Capital.

Gabriela Firea a declarant, zilele trecută, că în cazul în care nu se va reveni asupra acestui termen şi nu vor fi accelerate lucrările, vor începe demersurile pentru rezilierea contractului.

„Consider că termenul exprimat în ultima corespondenţă de către constructor este inacceptabil, şi anume 30 octombrie. Asta ar însemna să se mai lucreze în ritm de melc toată vara, iar în septembrie, când se vor relua şcolile, practic să nu avem acest pasaj gata. Este de neacceptat şi am anunţat asocierea de constructori că, în cazul în care nu vor reveni asupra acestui termen şi nu vor accelera ritmul lucrărilor, am început deja demersurile studiind contractul pentru rezilierea voluntară a acestuia. Ne permite atât legislaţia, cât şi termenii contractuali”, a spunea cu acea ocazie Gabriela Firea.

 

 

Te-ar putea interesa și: