Evenimentul Zilei > Actualitate > Partidă de amor sălbatic pentru un post în învățământ. Cine sunt protagoniștii
Partidă de amor sălbatic pentru un post în învățământ. Cine sunt protagoniștii

Partidă de amor sălbatic pentru un post în învățământ. Cine sunt protagoniștii

A vrut să fie profesoară într-o școală din Iași, dar în loc de examen de titularizare, s-a ales cu o propunere indecentă.

O tânără care dorea să ocupe un post de cadru didactic la o școală din Iași a avut parte de o experiență mai puțin plăcută. S-a prezentat pentru a susține examenul de titularizare, numai că i s-a făcut o propunere indecentă, scrie Cancan.

Viorel Dumitru Movilianu – poftind și la bani, și la amor – a fost trimis în judecată pentru trafic de influență ”în formă continuată”, fiind condamnat la 2 ani și 2 luni închisoare. Sentința nu este definitivă. Respectivul i-a cerut tinerei care susținea examenul de titularizare să întrețină relații sexuale cu el. Totodată, Movilianu a cerut și bani de la un bărbat, asigurându-l pe acesta că va interveni pe lângă un inspectorat școlar.

„În sarcina inculpatului M.D.V. s-a reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la intervale scurte de timp, respectiv în perioada 11.01.2017 – 27.04.2017, a pretins pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală şi a pretins pentru altul sume de bani, iniţial suma de 5.000 euro, după care în final solicitând 1.500 euro, lăsând să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi şi promiţând că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuţiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de Titularizare 2017”