Evenimentul ZileiActualitateDin culisele VIEȚII PRIVATE a unui POLITICIAN! Cum arată PARTENERII de VIAȚĂ a celor ce se află la CÂRMA României | GALERIE FOTO

Din culisele VIEȚII PRIVATE a unui POLITICIAN! Cum arată PARTENERII de VIAȚĂ a celor ce se află la CÂRMA României | GALERIE FOTO

Din culisele VIEȚII PRIVATE a unui POLITICIAN! Cum arată PARTENERII de VIAȚĂ a celor ce se află la CÂRMA României | GALERIE FOTO
Cea mai celebră ”jumătate politică” este, de departe, ”Mihaela, dragostea mea!”, devenită celebră după alegerile prezidențiale din 2009, când politicianul Mircea Geoană s-a declarat fericitul câștigător al acestora, înainte, însă, ca toate voturile să fie numărate.

Celebră este și prima doamnă a României, Carmen Iohannis, care a impresionat de fiecare dată cu ținutele sale elegante și bunul gust în ceea ce privește moda. Uneori poate prea îndrăzneață, dar a știut mereu să se facă o primă doamnă remarcabilă. 

Un scandal mediatic recent, o face cunoscută și pe Irina Tănase, noua iubită a președintelui PSD, Liviu Dragnea, și fostă secretară a acestuia. Exemplul perfect cum că poveștile din filme se conturează și în realitate și toate acestea s-au întâmplat după o lungă căsătorie cu Bombonica Dragnea, prima mare iubire a socialistului. 

În Galeria Foto de mai sus îi puteți vedea și pe Florentin Pandele și Gabriela Firea, amândoi politicieni, amândoi primari, amândoi căsătoriți, împreună formând o frumoasă familie. 

Nelipsită nu este nici Daciana Sârbu, soția fostului prim-ministu al României, Victor Ponta, și nici soția actualului prim-ministru, Dacian Cioloș. Numele ei nu este Victoria, ci Valerie. 

 

 


Accesează: