“Această hotărâre a fost luată ca urmare a solicitării Comisiei economice, industrii şi servicii a Senatului, care a  a înaintat propunerea Birourilor permanente reunite ca, Raportul privind propunerea de revocare a lui Mişu Negriţoiu din funcţia de preşedinte al ASF să figureze pe ordinea de zi a plenului comun din cursul zilei”, a precizat vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, după şedinţa BPR.

Reamintim că preşedintele ASF a luat hotărârea de a acţiona pe orice căi consideră de cuviinţă să demonstreze că o asemenea hotărâre este ilegală.

"Nici astăzi nu înţeleg şi nu mi s-a adus la cunoştinţă care sunt motivele revocării. Nu am avut nicio discuţie cu nicio comisie, cu niciun preşedinte de Cameră sau altceva ca să înţeleg ce mi se reproşează şi de ce sunt revocat. (…) Legea spune în mod clar în ce condiţii pot să fie revocaţi membrii consiliului. Şi spune că numai în acele condiţii care sunt la articolul 9 şi care spune că numai potrivit procedurii, a afirmat ieri MIşu Negriţoiu.

"Prefer să ies scos de politicieni decât să ies scos de DNA. Alternativa, dacă nu făceam asta, era să mă scoată ceilalţi. Aşa mă duc liniştit. Mi-am făcut treaba", a conchis Negriţoiu.

 

Te-ar putea interesa și: