Celebrul milionar a fost foarte impresionat de femeile frumoase de România, acesta având deja un istoric alături de Mădălina Ghenea, dar şi de Andreea Sasu.

Ambele femei din viaţa lui Plein s-au ales cu un tatuaj, care, spune creatorul de modă, că „ar trebui să le aducă aminte de momentele frumoase”.

Când a fost întrebat despre poveştile de dragoste cu Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu, Plein a spus că cele două românce sunt printre cele mai bune femei din viaţa lui. Tatuajele făcute acestora a mărturisit că au fost făcute pentru a-i rămâne amintire pentru totdeauna, scrie Cancan.

„Nu am mai fost în România până acum. E greu de spus că România are mai multe femei frumoase sau bărbaţi frumoşi decât alte ţări. Sunt bărbat, aşa că e greu pentru mine să înţeleg femeile. Dar ca să fiu sincer, îmi plac femeile frumoase, entuziaste, cu temperament, dar fiecare persoană este diferită.

E ca şi cum m-ai întreba care copil e preferatul tău, dacă ai avea trei copii: ”Cel mic, cel mijlociu sau cel mare”. Cu siguranţă, pot să spun că atât Mădălina cât şi Andreea sunt în top 10. E incorect. Fiecare tatuaj are o poveste, este legat de o amintire. E frumos să avem ceva care să ne aminteasca de momentele frumoase, ceva care să te faca să uiti”, a declarat Philipp Plein.