Evenimentul Zilei > Actualitate > Păpuşile din elastomer pentru cadre de conducere sau şefi de companii | GALERIE FOTO
Păpuşile din elastomer pentru cadre de conducere sau şefi de companii | GALERIE FOTO

Păpuşile din elastomer pentru cadre de conducere sau şefi de companii | GALERIE FOTO

Costă 2.400 de euro şi este preferata bărbaţilor de un anumit rang.

În China a fost creată o jucărie sexy de lux în mărime naturală, special pentru a fi parteneră sexuală pentru bărbaţii care se simt singuri. Un astfel de accesoriu costă 2.400 de euro.

Potrivit vânzătorului de la un magazin din Beijing care comercializează astfel de păpuşi, cei care le cumpără sunt în general cadre de conducere sau şefi de companii, căsătoriţi şi plecaţi cu afaceri şi care preferă păpuşile în locul prostituatelor. Zhang Han, proprietarul magazinului Micdolls, spune că cererea este mare, fapt explicat de un dezechilibru demografic în China între bărbaţi şi femei. Numărul bărbaţilor chinezi este de 116 băieţi la 100 de fete.

Păpuşa este confecţionată din elastomer – un material mai moale decât siliconul – şi are are mâini ajustabile. Piaţa jucăriilor sexuale este estimată în China la peste 100 de miliarde de yuani (15,2 mililarde de euro) pe an.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: